söndag 28 september 2008

Ännu mera teburkar...

Nu är alla teburkar som jag beställt inlagda. Hoppas ni hittar något ni gillar!

Min favorit är den stora burken "Black Toast", ursnygg! Kanske litet 30-talsinspirerad..?

Här hittar ni burkarna:

http://www.tefrossa.se/index.php?cPath=63&osCsid=6d20e4287e8270d6463546f2625c3878


Trevlig kväll

Höstrea hos TEFROSSA!

Jag tänkte jag skulle lätta upp höstmörket med en liten smygrea.... Specialpris på Wooden Spoons underbara kakor med äppelsmak, Wooden Spoon Apple Crumbles!

Kolla här:

http://www.tefrossa.se/product_info.php?products_id=323

Rena drömmen att njuta en sån här kaka och en kopp te, t ex det svarta teet "Äppelkaka med vaniljsås", mmmmm....nirvana!!

lördag 27 september 2008

Boooooohoooohooooo.......!

Snart är det Halloween, alla lässkiga spöken, benrangel och döingar!

Varför inte testa vårt röda Halloweente (rooibos) med körsbär, persika, grädde och halloweenströssel (pumpor och fladdermöss) för att riktigt komma i stämning. Passar garanterat bra till de litet mer småväxta skeletten också!

Här finns teet:

http://www.tefrossa.se/product_info.php?cPath=53_58&products_id=312

Trick or treat, allihop!

torsdag 25 september 2008

Teburkar hos TEFROSSA!!

Hello tea lovers!

Nu finns nya fräscha teburkar i webshopen Tefrossa. Det kommer att dyka upp många fler under de närmsta dagarna, så glöm inte att besöka oss!

Simma lugnt,

Lena

onsdag 24 september 2008

Besök mina nya partners!

TEFROSSA har fått två nya samarbetsparners; Frozza, http://www.frozza.se/ och PärlAnn, http://www.parlann.se/.

Jag är jätteglad för vårt samarbete och skulle verkligen rekommendera ett besök hos dessa webbutiker.

Frozza presenterar sig såhär:

Frozza.se är den självklara butiken för dig med passion för mode & trender. Vi jobbar hela tiden aktivt med att ta in produkter från både nya och väletablerade varumärken. Vår målsättning är att vara den webbutik alla vill återkomma till när man söker spännande märken i alternativa prisklasser med god service och ALLTID FRI FRAKT!

PärlAnns mål är att alla kunder ska känna sig nöjda att de fått tag i fina smycken, med god kvalitet till ett mycket bra pris. PärlAnn jobbar med material såsom sötvattenspärlor, snäckskalspärlor, glas,sterlingsilver, bergskristall mm. Smyckena designade av PärlAnn har en berlock med namnet på som gör dessa unika. Gratis frakt! Ingen lägsta ordersumma! Snabb leverans!

/Lena

söndag 21 september 2008

Vad tycker ni om ursprungsteer?

Jag skulle vilja få litet feedback från er kunder. Ibland kan det vara gott att smaka ett te som smakar såsom det gjorde "från början" innan tillsatser av aromer och annat. Jag funderar därför på att sälja någon eller några sorters ursprungsteer (ej smaksatta) på Tefrossa. Vad jag främst hade i åtanke är något svart te, sannolikt Keemun.

Det vore jättebra att få litet kommentarer på detta, så jag ser ifall det finns intresse för detta, och kanske vilka teer ni vill se hos Tefrossa.

/Lena

lördag 20 september 2008

På resa i teets hemland!

Nyss hemkommen från London... puh! Det var några intensiva dagar med mycket tedrickande och shopping!! Han med ett äkta afternoon tea med alla tillbehör på the TEA PALACE. Kan rekommenderas!

Engelsmännen dricker ju mest de ursprungliga tesorterna, smaksatt te har inte slagit så mycket där verkar det som. Jag passade på att skaffa några typiska engelska afternoon-teer, ett lätt Keemun-te med svag nötsmak och en Afternoon Tea Blend från Whittard of Chelsea. Mycket angenäma, speciellt Afternoon Tea Blend med sin svaga bergamottsmak. Jag är nog definitivt en "sucker" för smaksatta teer, verkar det som...

Besökte även Tea House of Covent Garden där jag inhandlade ett Lychee-te som skall bli mycket spännande att pröva.

Ja, nu känner jag mig ännu mer inspirerad att kanske utöka tesortimentet i butiken ytterligare!

Jag väntar otåligt på min leverans av teburkar bl a så håll utkik! De borde dyka upp nästa vecka.

Fortsatt trevlig helg i det underbara höstvädret!

/Lena

fredag 12 september 2008

Handla presenter på TEFROSSA!


Ni har väl inte missat att ni kan få det ni handlar inslaget i ett snyggt paket och skickat direkt till en mottagare annan än ni själva?

Hos TEFROSSA finns många fina prestenter att välja mellan. Varför inte välja några goda teer tillsammans med några olika sorters kakor och kanske en chokladkaka? En påse te, en burk god marmelad och någon bra tesil är ett annat förslag. Nu har dessutom de snygga tekannorna och kopparna från Kerstin Tillberg börjat komma in - en mycket uppskattad present.

Välkommen in i butiken, http://www.tefrossa.se/

torsdag 11 september 2008

Kerstin Tillbergs keramik hos TEFROSSA!


Hej alla tevänner!

Håll utkik de närmsta dagarna, för nu har jag fått in ett lass tekoppar, kannor etc från Kerstin Tillberg! Hon är min absoluta favoritkeramiker från Skåne. Klart snyggaste tekopparna som finns. Inte så lätta att få tag på heller, så missa inte detta!

Njut av hösten med en god kopp te!

Lena

torsdag 4 september 2008

Nu fast fraktkostnad på TEFROSSA!

Nu kan man beställa varor som väger upp till 2 kg hos oss för enhetsfrakten 49:-. Detta gör att det blir enklare både för kunderna och oss. Kunderna tjänar dessutom på att göra en större beställning.

För leveranser som väger mer än 2 kg kostar frakten 98:-.

Passa på att göra en rejäl beställning nu!

tisdag 2 september 2008

Nu är tebutiken öppen!!

För två veckor sedan öppnade jag TEFROSSA, en ny tebutik på nätet.

Här kommer en kort beskrivning av butiken:

TEFROSSA är en webshop för teälskaren med ett personligt urval goda teer. Svart te, grönt te, rött te och vitt te samt ekologisk och rättvisemärkt choklad och te. Dessutom diverse tillbehör till tedrickande såsom kakor, shortbread och chokladkakor. Även ett urval tekannor, koppar, tesilar, filter och teburkar erbjuds. Fakta om te erbjuds på ett trevligt och lättsamt sätt som inbjuder till stämningsfull läsning!

Eftersom vi är i uppstartsfas så kommer hela tiden nya produkter in och ni som kunder har stor makt att påverka vad som kommer att säljas i butiken. Så tipsa mig om era favoritprodukter!

Jag bloggar vidare här framöver och tipsar om kul saker ni kan hitta i butiken!

Välkommen till TEFROSSA, www.tefrossa.se.

Synpunkter är välkomna till info@tefrossa.se

Lena