tisdag 28 juli 2009

Att vara en sockerbit

Jag vill tacka så jättemycket för alla fina och gulliga kommentarer från er som fortfarande kollar in här då och då! Det är jättetrevligt att höra ifrån er och jag kommer hälsa på er mer snart också, när jag är mer datororienterad.


Fortfarande är jag på grönbete ute i skärgården så inläggen blir glesa och fåordiga här tyvärr. Men snart så...drar tesäsongen igång med full kraft igen. Fram tills dess försöker jag njuta av lugnet och tillåta mig att göra rätt litet faktiskt. Slukar böcker så gott det går med två vilda busungar som flugor på en sockerbit hela tiden (jag är sockerbiten!). Bad, promenader i svampskogen, litet pyssel och fix i stugan... ja det är inte alls dumt.
I min trädgård står rosorna som spön i backen just nu (det mesta står som spön i backen, både bärbuskar och ogräs, rena djungeln) trots vanvård. Min absoluta favorit är den på bilden, Souvenir de la Malmaison, en milt rosa centifoliaros med många kronblad tätt, tätt och den underbaraste rosdoft!!
Fortsätt att njuta sommaren och ta gärna en kopp te då och då!


Free Signature Generator

7 kommentarer:

Susanne sa...

Njut av ledigheten så länge det bara går..Kram

Elisa Day sa...

Låter härligt! Just nu är teet Stjärnklart som jag beställt från dig en favorit! Kram

Annalunda sa...

Goa Lena! Tack för din hälsning som gjorde mig glad! Låter ljuvligt att bara vara... (även om man är en sockerbit!) och rosen *suck* alldeles ljuvlig!!!

Mejlar dig snart ang spörsmål ang te!

Kram Annie

Anne sa...

Härligt med semester..!!!

Kramizae Anne

Marie//Tekla Maräng sa...

Det är ju precis så man skall göra när man kan ta sig tid att vara ledig. Bada läsa böcker och fixa lite med det man vill.
Ha det så gott Marie:)

2BarnsMamman sa...

Det låter som en sommar i min smak :) Visst är man värd att varva ner och göra så lite som möjligt när det är sommar och semester! Fortsätt med det :) Kram kram

Jenny. sa...

Såklart att vi ska, dricka T alltså. =0)
Njut av livet nu !!