onsdag 7 oktober 2009

TEFROSSA goes fashion.... not! DET är ett område som jag absolut inte skall ge mig in på. MEN idag kunde jag inte låta bli att tipsa om ett klädfynd som jag gjorde igår och som också känns litet extra bra. Här ovan ser ni te-direktören i egen hög person modellande i sitt vardagsrum (tur att blixten retuscherade mitt fejs, hihi).
*
Jag hittade denna långa blus/tunika på Lindex. Det är Emma Wiklund som designat den och den ingår i deras Pink Collection (där 10% av priset går till Rosa Bandet). Verkligen jättesnygga kläder i den kollektionen, skulle kunna köpa dem allihopa. Litet annorlunda än det man vanligen hittar på Lindex, och mycket sköna material. Den här blusen är i bomull och siden och absolut fjäderlätt. Man ser att den skimrar litet. Banden är i svart spets. Jag är helnöjd med den! Jag har knytit en svart spetssjal runt midjan eftersom jag gillar när midjan är markerad men man kan ju ha den hängande också.
*
Det finns flera andra snygga saker i denna kollektion, bl a en blå sidenklänning to-die-for. Men hur ofta går Te-damen på cocktailparty? Vilket år som helst, kanske!
Bilden är lånad från Lindex hemsida.


*Nu över till något helt annat. I min jakt på Marabou Vinter (se inlägg nedan) kammade jag även noll på välsorterade ICA Kvantum. Däremot hittade jag något mycket intressant där:Mörk choklad med körsbärstomater och havssalt! Låter det gott eller?? Svårt att bedöma, men jag tror att det kan vara gott. Upp till bevis! Jag skall köra ett test senare idag och återkomma med min dom.

OBS! Jag säljer inte denna choklad i butiken ÄN. Däremot har jag choklad med timjan, rosépeppar, kanel eller lavendel, för den vågade.

*

Ha en fin, blåsig höstdag!

3 kommentarer:

Jenny. sa...

Det blir så bra så. då kanske de finns kvar till helgen !! Riktigt snygg tunkia, har själv arit och pillat på den, men fattig student som man är så. ;0) Ha det bäst !! Kram.

Livet på Berget sa...

Så fin tunika!
Nu är jag med i din tävling:).
Må gott!
Kram
/Sara

2BarnsMamman sa...

Så snyggt!

Spännade chokladsmak! Jag har testat en med bara havssalt och den är riktigt god.

Kul att du kikade in hos mig! Kram kram