torsdag 2 juli 2009

Datastrul, suck

Det har varit ovanligt dött här på bloggen några dagar. Laddade ner en ny version av Internet Explorer och då kunde jag helt plötsligt inte få upp min blogg!! Jag kan i och för sig skriva inlägg, som tur är, för det kan jag inte när jag tar upp bloggen i Firefox, där jag kan SE bloggen!!! Så nu måste jag ha två webbläsare för att hantera bloggen. Blir man galen eller blir man galen?
Nåja, det var kul att äntligen kunna läsa era kommentarer. Och tack för omtanken, den värmer!


Synne: Vilket elände det där med att inte få Allsången och Midsomer. Det är samma på vårt landställe, där har jag inte fått boxen att fungera i sommar så det har varit NADA TV. Måste försöka fixa det annar får jag åka hem varje tisdag!
Elisa: Jag skall kolla in dina tekoppstips. Och tusen tack för att du tipsar vännerna! Kusmi-te har jag inte prövat men hört mycket gott om. Kanske något att köpa in? Måste kolla upp!
Det ni ser på bilderna är mitt nya ekologiska Peach Ice Tea från Harney's. Bestämde mig för att testa det idag när termometern står och darrar omkring 30-gradersstrecket. Solmogna persikor från Georgia har fått ge smak åt detta svarta te, speciellt anpassat för is-te. Den snygga burken innehåller sex stycken STORA tepåsar som vardera räcker till drygt 2 liter iste! Man kan behöva söta litet, det gjorde jag och så massor av is och litet mynta eller citron, det är härligt läskande en sån här dag! Testa vet jag!
Simma lugnt i värmen.

8 kommentarer:

Annika sa...

Idag hämtade jag ut en stooor låda på den lokala "posten". Sitter nu och väntar på att vattenkokaren ska göra sitt. Sen ska jag ta en kopp "wimbeldon" i värmen. Jag "återkommer" med fler beställningar :)

Susanne sa...

Hej..Ja det va ju så det hände för mig antagligen..Jag skrev ju till dig och kunde inte se din blogg,,och det var ju efter att vi fick den nya Internet Explorer..Kan bara se din via Firefox,,dej o några till..Jag har oxå två Webbläsare för att hantera min blogg och lite annat...Hur skumt é inte det?? Kul att du e tillbaka i alla fall..Ha det gott i värmen..Susanne i Fare

Bloggullet sa...

Kanske är det lösningen på mina problem med min blogg att jag laddad Explorer, det började nog efter det. Bloggen har strulat länge nu.

Idag kunda jag inte komma in på din utan fick gå tillbaka flera gånger med pilen exakt som jag får göra med min egen.
Hur avinstallerar jag nya Explorer egentligen?

Trist med strulandet.
Kram

Carpe Diem. sa...

Hejsan!
Datorer ska baske mej fungera! Ibland funderar man om man ska återgå till papper och penna......fast nä, men datorer kan reta gallfeber på en!
Kram Kerstin

Elisa Day sa...

Vet du jag har flera konton på picasa och blogspot. Jag flyttade över bilder idag och raderade ett konto. Det visade sig vara kontot med bilderna som hör till bloggen! Därför ser du inte tekopparna :( Och jag får inte tillbaka dom. Ska göra ett nytt inlägg, har kvar bilderna på tekopparna på hårddisken som tur är.

hugan sa...

Sitter här med favvoteet vitt skimmer, har nu äntligen jobbat sista kvällskiftet, nu är det semester!!

Tack för skånetipsen, jag har skrivit upp allt, sen får vi se hur vi får ihop en lagom rutt...:)

Monica Hansen sa...

Vilken trevlig blogg!

Kusmi tea Spicey Chocolate är en riktig höjdare bland godiste:)

Synnøve. sa...

Godeftermiddag i sommarvärmen.

Ja, det är varmt. FÖR vamt. termometern bickade 40 grader för en stund sen. På veranad alltså. Men det är nog bara 34 grader ute annars.

Ja du, blev som sagt inget Mord i Midsomer. Tur man har dvd filmerna man kan kolla.Allsången gick ju att se på datorn, men bara i litet format.

Jag kommer snart med en beställning.
Har pratat med min "bank" i Nynäshamn och hon ställer upp igen hehe...
Det är väl inget besvär säger hon.
Så det kommer snart en order.
Ska rensa lite i mitt teskåp med. Har några sorter som tappat smak...

Förstår inte att ni har strul. Jag har firefox och det funkar hur bra som helst med bloggen. Använder bara firefox.
Kommer in på alla bloggar.
Kolla inställningarna ordentligt.

Nu ska jag ta med mig vattenflaskan ut. Sätta mig under parasollet på verandan och bara vara....

Ha nu en fabelaktigt semester och vad du gör, missa för guds skull inte morden och allsången på tisdag...
Hälsa vice vdn :D
Kramen Synne.