torsdag 8 oktober 2009

Polkafrossa

I senaste numret av Elle Mat & Vin (nr 6) visas bilder på det Polkagriste som säljs hos TEFROSSA.
Passa på att testa det, det är ett jättehärligt te, mintigt med en antydan till jordgubbssmak, sött och gott!


För er som är riktigt vågade, sleva i litet Polkahonung också, då drömmer ni snart att ni är i Gränna.
*
Förresten, jag utlovade en recension av chokladen med körsbärstomat och havssalt. Nja, det var tyvärr inte min favorit, om man säger så. Det SÅG väldigt gott ut och jag föreställde mig att det skulle vara gott, men....nej. Det passade liksom inte ihop. Ibland skall godis vara godis och mat vara mat. Nu blir jag väl hängd av alla matlagningsekvlilbrister, men jag har svårt att föreställa mig mörk choklad i köttgrytan etc. Tror inte det tillför något mervärde, för att uttrycka mig diplomatiskt. Nej, tacka vet jag choklad med sötare smaksättningar isåfall. Chili är väl undantaget, det verkar oftast fungera litet härsom.
Chokladen får 1 av 5 möjliga teblad.
*
Simma lugnt!

8 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Om jag säger som så att polkagrisar och jag går inte ihop.
Vilken snygg tunika du har hittat på Lindex.
Kram:)

Roses & Angels sa...

Godmorgon! Tänkte kika in och önska er en trevlig helg, är ett tag sen jag var inne och skrev även fast man ibland besöker er lite i smyg hihi! Mmm polkagriste, låter härligt! Ha det bra kram

Anni sa...

JO JAG LOVAR! Prova Arlas chilistarka gryta med choklad i, den är suveränt lättlagad och mycket mycket god. Chokladen ger inte chokladsmak utan fungerar som krydda. ÅÅÅÅÅÅ den är SÅ god!

Inte att jämföra med choklad som kryddats - det är ngt helt annat!

Livet på Berget sa...

Mmmm polkagris i bakverk gillar jag och det skulle säkert funka bra som te, det tror jag på. Chokladen lät inte så god, har provat den med bara havssalt och gillade den inte. Bakade en kladdkaka av den istället:).
Må gott!
Kram
/Sara

hugan sa...

Nja jag är ingen stor dyrkare av polkagris, däremot lät chokladen längre ner som en mycket intressant skapelse! Tänk vad de hittar på.. Fin tunika, tack för tipset! Blir till att gå i lite affärer i helgen nämligen!
Kram på sej

lolla sa...

hejsan
polka te lät riktigt sött och smaskigt....ska kika in till butiken och beställa hem lite gott te nu tänkte jag...
och du....vilka fantastiska koppar med de små mössen på... vart i england, vet du vilken butukskedja som har dem. jag har en vän som snart ska dit och jag MÅSTE få tag i dessa sötnosar...hjälp mig snälla!!!!
kram lolla

Therese sa...

Polkagriste?! Låter spännande, speciellt nu när jag haft craving på mint under min graviditet! Och älgarna klarade sig kan jag meddela... Fortsatt fin kväll önskar jag dig! KRAM

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

polkagristhe! låter ljuvligt!