onsdag 27 april 2011

Apropå påsk och TE...
Only in America, säger jag bara... Det är väl en sån där piñata? Bilden lånad från Maria Montazamis blogg.


Om jag nu inte har någon blogginspiration så kan jag ju åtminstone bjuda på litet bilder då och då.*


För övrigt så tänker jag och funderar rätt mycket nuförtiden. Läser boken "Kvinnorna som slutade banta" av Anna Langer och Lotta Byqvist om hur vi kvinnor 45+ egentligen mår och vad som pågår i våra kroppar. Den handlar främst om det kroppsliga och hur vi bör äta och träna för att må bra etc. Men även det själsliga berörs en del. Och man kan ju inte låta bli att notera att det ju måste vara något som händer inom oss människor i denna ålder. Skilsmässorna bland jämnåriga i omgivningen har ökat... Folk flyttar, bryter upp, byter jobb och karriär... Man börjar inse att livet inte är oändligt, kanske. Barnen växer upp och vad finns kvar då? Ja, det är mycket tankar. Man ångrar ju bara det man inte gjorde, sägs det. Men samtidigt kan man ibland behöva hålla fast vid något när det stormar. Det gäller att veta vad som är värt att hålla fast vid.*Bäst att ta en kopp Chokladmint-te nu.


6 kommentarer:

Maria sa...

Hej, Va kul att du hittade :) Jag skriver inte så ofta eller inte så intressant heller :) Mest för att mina släktingar långt borta ska kunna följa vad vi gör :)
Nej men kris låter ju jättejobbigt, så illa var det inte, vi har lite tufft att hinna med just nu bara. Jag har värk och mange mycket på jobbet. Det lät nästan som kris i äktenskapet eller nåt när jag läste det sen :) Nejdå.. allt är lugnt och snart lugnar det ned sig igen. Såhär har alla det ibland :)
hur har ni det? ska vi leka nån dag?

Maria sa...

Va gott chokladmint te låter, super. vi kan väl hämta tjejerna från skolan vid halv 3 nåndag och ta en fika bara, hos dig kanske så kan jag shoppa loss också :)
Imorgon kan jag inte men annars vilken dag som helst eller nästa vecka. När kan du?

hugan sa...

Här är en till som det går trögt med...allt från blogg till att leva ungefär. Men det är bara att hänga med..hoppas att det vänder snart. Ska snart lägga in en beställning hos dej iaf ;)
Hoppas du får en fin fortsättning på veckan!
Kramen på dej

Synnøve. sa...

Ja det du skriver om här är något som verkligen stämmer. Många i bekantskapskretsen i 45+ har gjort just det där...
Världen är i gungning, så även mångas privatliv. Jag var på väg själv för några år sen. Men insåg vad jag hade, men INTE vad jag skulle få. Tur var nog det. För det kunde gått rikigt galet.

Ska göra mig lite snart. Gubben sover. Han ska jobba i natt.
Ha det gott Lena.
Hörs av snart.
Kram Synnöve.

Elisa Day sa...

Oj det ska vara i USA det finns såna!
Ja periodvis har man mycket att fundera på. Funderar också. Ska nog också ta en kopp feeling good te som jag beställt från dig :)

Susanne sa...

Kikar in för att önska en riktigt härlig Valborg..Kramar Susanne