måndag 23 maj 2011

Bokbloggstävling och många nya teer!!

Jag har haft fullt sjå i helgen med att prova mig igenom alla nya teblandningar som bara dykt upp här på min tröskel! Ett kärt besvär. Jag blev ju nämligen så inspirerad av alla fina tips som blev resultatet av tävlingen hos Maria med bloggen Längtans Hem nyligen. Vad mycket goda teblandningar man kan göra! Ja, ni kan ju se själva i butiken, under Nyheter. Jag har kanske inte hunnit lägga in alla nya när just Du klickar dig in... Men de kommer snart. Just nu nöjer jag mig med att fresta med denna nya - Tefrossas Hallon & Viol! Jag säger bara:

GODIS!

säger jag bara.

Den doftar stort av GODIS! Den smakar.... faktiskt... hallon & viol! En bra kombination verkar det som. Och ett vackert te är det, som ni kan se. Prova själva, detta blir man inte besviken på.
*

Nåväl, nog om det. Jag är så glad att jag fått förmånen att ha en tävling hos en bokbloggare, nämligen Jessica med bloggen Bokbabbel. Hon firar 6-årsdag som bloggerska och lottar då ut den fina burken Bibliotek från TEFROSSA till en lycklig bloggläsare. Passa på att ta chansen hos Bokbabbel!


Ha en go' måndag ni alla fina!

2 kommentarer:

Pockethexan sa...

Ja den tävlingen måste man ju bara vara med i!!!

Hur är det du vill alltså bli Pockethexa igen?
Jo jag har en av Ann Rosmans "Fyrmästarens dotter" kvar ska jag hålla den till dig så att du kan bli en Hexa igen? Samma adress som sist i så fall?

Kramis från en Pockethexa till en annan!

PS:vilkrn lyx att ha en OM-blogg ja det drömmer jag också om får man automatiskt prov-ex om man startar en? Är det du själv på bilderna? Kul i så fall att få ett ansikte till alla te-inlägg o kommentarer o jag säger bara,
-"BEHÅLL KLÄDERNA!" ja el. skicka dem till mig om du inte vill ha dem för jag säger bara så snyggt från en OM-älskare till...men har inte kommit till skott o köpt några ännu...DS

Böcker, böcker, böcker sa...

Jag var med i tävlingen men blev tyvärr inte den lycklige vinnaren så jag fick beställa ändå :) Tack för den lilla provpåsen med päronsplitt-te, det var mycket gott!