söndag 26 juni 2011

Te med salt (!?) och litet annat nytt....

Hoppas alla läsare och te-diggare har haft en skön, skön midsommar, trots det litet tveksamma vädret. Själv har jag envist hållit ut i sommarstugan och kurat under plåttaket när skurarna härjat som mest. Gott hett te eller kanske ett glas vin och en sprakande brasa har varit mysigt, men kanske inte så som man vill ha det på midsommar. Nåväl, inte mycket att göra åt vädret.

Här på TEFROSSA har det varit stor tillökning på sista tiden av nya teer! Jag visar bara ett enda här just nu och det är Granatlakrits, ett nytt grönt te med smak av salmiak och granatäpple, dekorerat bl a med havssalt! Spännande värre! Såhär vackert ser det ut:Andra nya teer är t ex Rooibos Smultron & Fläder (somrigt, eller hur?) och FTO Mynta & Bergamott... finns många fler...

*
Jag skulle vilja be om litet marknadsföringshjälp. TEFROSSA är med i tävlingen Websiterace - Sveriges bästa webbsidor 2011. Redan ligger vi bra till i statistiken, men det bygger på att ni läsare och kunder går in och röstar på oss, gärna ofta. Man kan rösta fem gånger varje dag. Länken finns här nedan och inne i TEFROSSA-butiken samt på Facebook. Få se om vi lyckas komma upp i statistiken, kom igen och rösta NU!!! Tusen tack!!


Om ni är tävlingssugna, kolla in Vinstregnet hos hos Bokhunger till 25 juli. Tefrossa sponsrar med en vinst. Jag skall även försöka ordna till en egen tävling här på bloggen snart, det var längesen. Ni märker när den kommer!

Jag önskar er en fin söndagskväll. Ikväll skall vi äta kinamat, på sonens begäran!
2 kommentarer:

Pockethexan sa...

Hi Pockethexa! Jag vill bara kika in för att höra att det har kommit en liten "hexa" till dig med ett lass som du önskade dig o så har jag gjort en länk till dig i mitt inlägg om den beröda boken o kanske någonting mer....

Kramis från en Pockethexa som ska till dina krokar o lägga en blomma på sin mormor som ligger i "din" kyrka.

Anonym sa...

Jag ville bara säga att jag ju har velat lite hit och dit i bloggsfären och tankarna om den sista året. Men nu tror jag att jag har hittat hem. Om du vill hälsa på.
Kram Lallis
http://honmedorden.blogspot.com