tisdag 26 juli 2011

Ny energi

Den här bloggen har ju varit på väg ner i träfracken helt tydligt på sista tiden. Sorgligt. Plötsligt fick när jag helt otippad gick in här och läste så hittade jag en kommentar som gav mig Ny Energi! Så litet det behövs.

Dessutom har semestern nog gett mig litet nya intryck och ny kraft att fortsätta detta präntande. Njuter just nu i goda vänners lag vid Kalmarsund några dagar. Livgivande!

Så håll ut alla ni trogna läsare, I will be back. Hösten är ju teets årstid. Det finns oändliga uppslag för intressanta inlägg och inte minst tävling. Det kommer! Just nu har jag dock begränsad tillgång till internet och vill koncentrera mig på familjen ett tag.

Fortsatt skööön sommar!

PS. Drick Tefrossas Sommardröm. Det gör jag. DS.

6 kommentarer:

hugan sa...

Sannerligen längesen man såg till dej! Men det är bra att du samlar på dej ny energi!! Önskar jag kunde hitta en sån källa också :)

Njut av sommar och familj så ses vi när vi ses :)

Home No.1 sa...

Halloj, ja ibland tappar man sugen, jag veeet! Kram på dig! Annica.

Morsan sa...

Härligt att du hittat ny energi, skulle du ha för mycket i överskott så skicka mig gärna lite är du snäll!

Ha det härligt nu med familjen!

Susanne sa...

Önskar en fortsatt skön Augustidag,,kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Ja, tack så mycket! Teet kom igår och 2 koppar har redan slinkigt ner för att värma halsen :) Riktigt gott var det!

Nathalié sa...

Åh tack vad snäll du är =). jag har verkligen världens bästa syster. oavsett vad som händer, så finns hon alltid där för mig & bryr sig som ingen annan gjort, så därför är hon värd så himla mycket =). Jättefin butik har du också tycker jag, hittade många favoriter=). kramis Nathalié