fredag 30 september 2011

Att drunkna i te
Idag har jag att göra. Jag har köpt på mig en hel del under hösten och det verkar som om alla te-leveranser har bestämt sig för att dyka upp på min förstukvist JUST IDAG. Jätteroligt på sätt och vis men det blir litet ketchupeffekt av det hela. Får litet lätt panik och känner att jag storknar av te... Näe då, bara skojar! Jag får anta en litet norrländsk ansats och ta en sak i sänder. Till slut blir det färdigt. Jag har ju bara den där litet lätt pedantiska ådran att göra undan det jag har som behöver göras undan och det stör mig när jag inte kan det. Dessutom är det ju sommar idag igen och då MÅSTE man ju njuta!

Så en gör så gott en kan.

Njuta skall jag av de nya teerna iallafall. Gud så spännande. Eller vad säger ni om...*kikar på beställningslistan, tar ett i mängden*... Baked Apple, svart te.... eller grönt te med fikon och vanilj... ujujuj... You're in for something really special here, tea lover!

För er som gillar ljus så finns det en del nyheter på hemsidan och det kommer fler.

T ex detta lyxiga, men prisvärda doftljus med doft av Earl Grey-te! Jag har nämligen försökt hitta ljus med tedofter till butiken. Tyckte att det kunde passa... Här hittar ni kategorin med ljus med tedoft som kommer att fyllas på vartefter.

Näe, nu gäller det att simma lugnt i te-ångorna!

Ha en skön fredag och en underbar helg!

*Tea Lady*


2 kommentarer:

hugan sa...

Simma lugnt!! Det vore väl för hemskt om du skulle drunka i det goda! Tur att det är torrt och prassligt i den form den kommer till dej ;)
Ha en skön helg efter den mödosamma arbetsadagen!!

Anni sa...

Vad bra du är som gör klart innan du fortsätter - jag är precis tvärtom och det kan vara otroligt stressande när tusen saker är halvgjorda överallt!

För övrigt håller jag med dig om Idol-Amanda, vilken tjej! Ser fram emot kvällens program, jag har fyra favoriter som jag vill se utvecklas - Amanda, Amanda, Moa och Molly ...

Ha en skön helg!