torsdag 13 oktober 2011

Längtan
Åh... nu börjar jag komma i stämning för vad som händer om en vecka... Vi åker nämligen tillbaka till denna underbara plats för åttonde året i rad... Kan det bero på att, åtminstone så här års, så är det Paradiset på jorden? Det skall bli så gött!

***

För er som går i valet och kvalet på om ni skall beställa något från TEFROSSA så kan det vara bra att veta att mellan 21 oktober och 4 november kan jag inte skicka några beställningar. Men beställ gärna innan den 20 oktober så hinner jag skicka innan jag åker. Annars går det bra att beställa när som helst, bara att ni vet att ni får varorna så snabbt jag hinner skicka dem när jag kommer hem igen. Jag kollar även mail på plats ifall det är något ni undrar.

Här får ni ett te-tips: Tefrossas Hallontryffel, svart te. Jag har länge funderat på om hallon och choklad inte vore en utmärkt kombination att smaksätta te med... Och det var det verkligen. Smaka!

Det finns massa nytt i butiken, både ljus, te (många ekologiska!), marmelader, tejulkort, tesilar etc... Det kommer även att droppa in mer nytt vartefter tiden går, var så säkra!

Önskar er en skön och förhoppningsvis solig oktoberdag!

2 kommentarer:

Elisa Day sa...

Hallontryffel och choklad? Det måste ju vara underbart gott som te! Hoppas ni får en härlig semester i solen! Kram

Fotograf Annie sa...

Det låter jättegott. Blir lite sugen på att klicka hem och smaka på det där teet :)

Hoppas du får en underbar semester :)