torsdag 20 oktober 2011

Semester
Just såhär har jag tänkt att min tillvaro skall se ut de närmsta två veckorna. Vi får väl se om jag lyckas, men ett visst inslag av detta tema skall jag väl lyckas med. Skall bli skönt och välbehövligt.


Under tiden så påminner jag än en gång om att jag inte kommer kunna skicka ut några leveransen före 4 november, men ni är hemskt välkomna att lägga beställningar och jag skall försöka vara tillgänglig på mail då och då. Tar även med mig bokföringen till poolen, man måste ju jobba litet också :)

Ha det riktigt gott nu så tar vi nya tag i november!

3 kommentarer:

hugan sa...

Ha en underbar semester!!
Var den nu är :)

Vivi sa...

Hej! Jag har en liten fråga...
Jag tycker er butik är väldigt mysig & jag undrar bara om ni någon gång samarbetar med bloggare vad det gäller tävlingar och liknande ?
Har funderat på att ha en tävling i början av december och ett tepaket eller liknande från er hade ju varit roligt att tävla ut! Jag är däremot ingen "storbloggare", jag har bara ca 100 läsare/dag så jag vet inte om detta är ngt ni skulle tycka var intressant.
MVH
Vivi

Pockethexan sa...

Hoppas att det är en härlig semester du får o det ska bli spännande att höra om du har kunnat läsa något under den här tiden o i så fall om du har kunnat läsa Ann Rosmans bok så att jag får höra vad DU tycker om den!

Kramis ifrån en tedrickare som är kvar hemma i kylan!/Pockethexan själv!