måndag 24 november 2008

Hej mitt vinterland!


Så var det måndag igen. Och vilken vinter man vaknar upp till! Nästan full snöstorm. Det har varit en skön helg för barnen med mycket rullande i snön. Så skönt att dottern måste vara hemma och kurera sig idag...


När jag satt här och segade så ringde det på dörren och in kom en kartong nya teer! Julafton! Då kunde jag ju inte hålla mig utan var tvungen att testa ett av dom direkt. Nu har jag en rykande kopp Rooibos Rimfrost & Mandel framför mig. Jag säger bara WOW! Det är en "smakgnistrande" blandnign av pistage, mandel och pepparkakor, mmmm - riktigt härligt och stämningsfullt! Jag kommer lägga in de nya teerna i butiken så fort jag hinner, förhoppningsvis idag. Så välkommen att kika in.


Tävlingen om julteer har ju visat sig vara en stor succé! Missa inte att tävla du med. Gå in här: http://tefrossa.blogspot.com/2008/11/tvla-om-julteer.html eller scrolla nedåt.

Ha en fortsatt skön måndag och ta det lugnt i trafiken!


3 kommentarer:

The 80's Me sa...

Åh lyckos dig! Jag får nöja mig med äpple/kanel som ioch för sig funkar det med, men verkligen inte lika lyxigt som ditt verkar vara! :)
Ja visst är det otroligt vad det har snöat under natten! Får se om det avtar snart så man vågar sig ut med barnvagnen! :)

Jenny. sa...

Jag måste ha hamnat i himmlen minsann !! Ska bara rensa ur skåpet mitt så ska jag klicka hem lite nya.....åhå detta var ju som att vinna på lotto fast bättre !! Mvh Jenny.

Jenny. sa...

Du jag vill lova att jag kommer prata vitt och brett om din sida, redna berättat för mina kursare om den så. ;0) Snart kommer en beställning, ska bara invänta några önskemål.
Mvh Jenny.