fredag 12 februari 2010

Dagens te-ord


Jag tänkte starta ett nytt tema här i bloggen idag. Dagens te-ord. Jag har nämligen införskaffat en helfestlig te-kalender från England. Där finns det alla möjliga visdomsord, citat och tips. Jag kommer publicera litet sådana här. Kanske inte varje dag, men litet då och då.
Detta var dagens visdomsord, den 12 februari. Så sant.
'
Min dag har ägnats åt ett besök hos en av mina te-grossister. Kan avslöja att det kommer in nyheter i butiken snart... Jag kunde ju inte hålla mig från att handla! Och det är spännande nyheter, "dubbelcertifierat" te! Vad är det då? Det får ni veta snart.
Nu skall jag laga fredagsmiddag.
Ha det bäst!

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hej..ja som du förstått vid det här laget dricker jag inte Te,,men kikar in hos dig ändå just för att här är så trevligt..Igår visade jag mina senaste loppis fynd,,och vad har jag köpt? Jo saker som är till tedrickaren=) Är det inte lustigt jag fastnar ofta för just tekannor,koppar silar ,,ja och nu sist en citron press..Kanske drack jag te i mängder i mitt förra liv..Kram till helgen..Susanne i Fare

Synnøve. sa...

Det var ett sanningens ord.
Det är ju sant. För bladen måste ju expandera hihi...

Sitter uppe och ser på invigningen av OS. Spännande. Det är så kul att det äntligen är igång.
Ska nog värma mig en kopp te nu. Börjar få ont i halsen...
Kramen Synnöve.

Elisa Day sa...

Vilken rolig kalender! Ska bli roligt att läsa vad dom skriver

MiaMaria sa...

Kul kalender :) Påminner mig om de små visdomarna som lipton (?) hade på sina tepåsar 1988. Kommer ihåg att jag och mina kompisar drack te och citerade "tack gode Gud för te, vad skulle världen ta sig till utan te" :) Någon annan som minns de påsarna? Tror att det var yellow label men jag kan minnas fel.