onsdag 5 maj 2010

Nu är 200-gränsen sprängd

Det har varit bråda dagar med påfyllning av te- och kaffelagret. Lagret är numera sprängfyllt, eller rättare sagt, det har börjat att "sippra" ut i andra delar av källaren... Men det är ju så kul att ta in nya sorter att testa. Med 200-gränsen så menar jag att vi nu erbjuder över 200 sorters te hos TEFROSSA!
'
En av de allra färskaste sorterna är detta te:


'
Jag är ju en nötälskare och pistage är en av mina favoritnötter! (Högst upp på min lista ligger Macadamia-nötter). Det här teet är både gott och vackert, med de gröna pistagenötterna som dekoration och extra smaksättare.
'
Många andra nya teer och några kaffesorter finns också i TEFROSSA-butiken. Alla nyheter kan hittas här. Värda att nämna är t ex det nya kaffet med smak av päron och konjak (Xanté-likören, ni vet). Detta kaffe är framtaget i samarbete med Annalunda Ting. Ett annat gott nytt kaffe är American Soft Vanilla, lätt smaksatt med krämig mjuk vanilj och citrus.
'
Gå in och kika på nyhetssidan i butiken så finner ni t ex Sjöjungfrute och Slow Jazz-te, två nya oolongteer och några Darjeeling-teer av mycket hög kvalitet.
'
Min te-almanacka har bjudit på litet intressanta te-fakta de sista dagarna.... T ex får vi veta vad Chai-te egentligen är:Chai-te, det är gott det! En klar favorit, oavsett årstid tycker jag.
En oerhört framgångsrik te-firma (se nedan) använde Chai i sitt företagsnamn; Oregon Chai.
Det gick ju riktigt bra för dem...
'

Var rädda om er därute i den kyliga våren. Det är vackert ute, men oj vilken kall nordanvind! Man får söka upp ett skyddat hörn och njuta av solen med en kopp värmande te. Det skall jag försöka göra senare idag, om lilla sjuka dottern tillåter... Det är verkligen en prinsessan-på-ärten jag har här hemma idag! "Mamma... gör det och gör det etc etc..." Det är väldigt synd om prinsessan när hon är sjuk. Just nu är hon dessutom inne i en extrem tycka-synd-om-period. Självförtroendet är lågt samtidigt som hon kör ordentligt med sin omgivning... Man får veta att man lever som mamma.
'
Nu vidtar packning och åter packning!
'
God te-dag!

2 kommentarer:

hugan sa...

Packa upp te och ta hand om prinsessa..inte alltför lätt just nu då!

Ska snart beställa mer av den vita varan, det vita teet alltså :) Inte nån mer snö...på tal om det ja, kyligt, jotack, skitvår är vad det är!

Ta hand om hela kungafamiljen nu!
Kram

Synnøve. sa...

Hej hopp.
Nu har jag kommit upp ur snön och det var skönt ska jag säga.

Vilka goda teer och kaffen du fått in.
Ska ta en kik in så kommer det inramlande en beställning så småningom.

Nu håller vi tummarna för att Prinsessan blir frisk igen.
Inte lätt när man ska vara piga, teförsäljare och mamma, maka och allt det på en gång, fniss.

sköt om er allihopa.
Kramen.