måndag 18 oktober 2010

Missa inte vår utlottning på Facebook

God Morgon!
Jag har fått hintar om att jag bloggar alldeles för litet... suck. Dygnet har bara 24 timmar och man måste ju leva också... Dessutom vill jag att inläggen skall ha litet substans och inte handla bara om hur jag mår just nu. Det kan väl inte vara så kul att läsa om. Då ställer man höga krav på läsarna tycker jag. Näe, kvalitet framför kvantitet! Jag är tacksam för det fåtal läsare jag fortfarande har kvar trots att det inte kommer inlägg stup i kvarten här.
'
Men nu ett litet tips till er trogna läsare. Om det är någon som missat att TEFROSSA har ett eget litet hörn av FACEBOOK så kan jag berätta att det har vi! Och vi ha lyckats få över 200 fans där!!! Detta måste förstås firas och det kommer att bli en utlottning bland alla FB-fans under veckan som kommer. Vinsten är än så länge hemlig, hihi.
'
Men, ni som inte gillar oss på FB än - nu har ni chansen. Skynda lägga till er som fans så är också ni med i utlottningen. Gå in här:


Önskar alla tea-lovers en härlig dag. Här har vi iallafall fortfarande vackert, kallt senhöstväder!

4 kommentarer:

heavenandearth sa...

Halloj!

Grattis till alla "fans" på FB!

Själv är jag antiFB o kommer aldrig att regga mig där, så jag fortsätter envist att följa dig här, i bloggvärlden istället!! Hihi!

Visst tar det både energi o tid att blogga..o ibland känner man nästan lite dåligt samvete för att man inte hunnit med alla som man vill hälsa på hos...Konstig värld, egentligen..men himla tur att den finns..för det är ju så roligt!

Men jag tycker att du ska blogga när du själv känner för det! Inte känna press!

Önskar dig en skön höstvecka!
Kram! Iréne

hugan sa...

haha ;) ser att jag har en tvillingsjäl i anti fb här ovan!
Sorry jag är åxå så nöjd med den vanliga bloggen ;-)
Roligt att det lossnat med te leveranser!! Fortsatt lycka till med det! Och tack för det lilla extra smakprovet vid den senaste inköpet, det var riktigt gott det med, spirulina hette det va?
Njuter just nu av en kopp vitt skimmer, mmmmm så gottigottgott ;)

Synnøve. sa...

Godmorgon.
Ja du, det där med facebook är ett kapitel för sig. Är inte så förtjust i fjaseboka heller. Men alla är ju där så....
Tror jag har lagt till Tefrossa där.
Får klicka på länken i alla fall.

En kopp winter house står här och doftar gott.
Kramen.

TEFROSSA sa...

Hej på er damer!
Jo, jag har full förståelse för vad ni säger. Jag tillhöra också de skeptiska och har länge "kämpat emot"... meeen som Synnöve säger, "ALLA" är där och det är ypperligt att kommunicera direkt med kunder. Men bloggen, den kommer finnas kvar "uansett", "Fjäskbok" är bara en av mina kanaler...

Ha det gott och kram, ni med!