torsdag 30 december 2010

Lagerarbete

Såhär såg det nästan ut i ett av mina lagerrum i källaren häromdagen. Men nu har vi tagit krafttag där och nu är det ordning och reda minsann. Teerna står prydligt uppradade i fina lagerhyllor. Puh, så skönt! Inventeringen gjordes samtidigt så nu är det avklarat.
Jag har börjat läsa den omskrivna romanen "Bitterfittan"... Jag vet inte vad jag skall tycka, faktiskt. Det verkar som att antingen älskar man den eller så hatar man den... Jag... känner mest att den väcker problem till liv som jag inte visste jag hade..! Känner mig litet deprimerad av att läsa den och komma till insikt om allt detta som jag kanske förträngt hela tiden, eller inte vetat om att det var ett problem. Vad tycker ni, ni som läst den?
*
Jag håller på att lägga in en del nya teer i butiken också. Senast la jag in ett mycket smaskens svart te som heter Creme De Coco, med smak av kokoslikör! Inte alls dumt, nej. Ni hittar alla nyheter här. Fler är på ingång.
*
Nu är det snart dax att rulla igång nyårshelgen med en liten "mini-fest" här. Några vänner kommer på fika och glögg och sen äter vi litet mat senare i kväll. Man måste ju pigga upp sig i det alltför mulna vintervädret. När såg vi sist solen, månntro? Minns inte.
*
Glöm för all del inte TEFROSSAs utlottning som pågår ytterligare några dagar. Utlottningen finns här. Jag hoppas även denna gång på fler än 100 deltagare!!

2 kommentarer:

4U2! sa...

Fick ett nytt thé av sonen, alltid roligt testa nya sorter. Detta hade bla gräddesmak som ingrediens. Gott.

hugan sa...

Jo den boken är lite som titeln antyder. Men på ett rätt sätt ändå..
skönt att ha inventerat klart!
gott nytt år!