torsdag 2 december 2010

TEFROSSA har också en julkalender...

Jag får ju inte glömma att tipsa er att kolla in TEFROSSA varje dag för det KAN ju vara så att just den vara ni funderat på att köpa finns till hela 30% rabatt just DEN dagen. För så är det, varje dag har vi en Dagens Vara till 30% lägre pris. Enkelt och bra! Kalendern pågår mellan 1-23 december.
Just idag, den 2 december är det detta helt "psyko" men supergoda och starka te som är rabatterat - Psycho Lemon! Det är ett grönt te med smak av citron, lime, jordgubb och vanilj (med mycket stänk av chili!). Det är litet "psyko" dekorerat med gröna teringar (helt snurrigt, men de snurrar upp sig när man brygger teet), ringblommor och chili. River fint i en ond hals kan jag lova.
Så det var dagens tips, missa INTE Julkalendern!

*

Rapport från en tepackare:

Jösses vilket drag det varit de sista dagarna. Kunderna har verkligen kommit igång med julklappsinköpen. Jätteroligt att ni väljer TEFROSSA också! Det absolut populäraste julklappen från vår butik är helt klart en teprenumeration. En present som "räcker längre"...
'
Det kan hända att leveranserna dröjer någon extra dag p g a anhopning av arbete men jag gör mitt bästa för att ni snabbt skall få vad ni beställt.
'
I dagarna har det kommit in några nya julteburkar och andra burkar, nya doftljus från Colony Home (vad sägs om Blue Lotus..?) och mycket annat nytt är på ingång snart. Håll utkik!
'
Önskar er en varm och go' midvinternatt!


3 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vad smart att ha teprenumeration!

TEFROSSA sa...

Elisa: Ja, du får testa olika sorter i små mängder. Teet blir inte gammalt. Och en jättekul och uppskattad present!

Susanne sa...

Kikar in för att önska en mysig 2 advent..Kram Susanne