måndag 7 mars 2011

Litet vårtecken


Nu äntligen har jag fått ordning på min dator. Den var ordentligt sjuk och ansatt av diverse virus och har fått genomgå en dunderkur. Puh. Det var tydligen nära ögat. Man inser vad beroende man är av att datorn funkar vid såna här tillfällen. Nu får jag sköta om den bättre...
'
Nu kan jag äntligen blogga och kommentera i era bloggar igen. Jag hoppas jag fortfarande har några bloggvänner kvar efter detta... Jag ser att besöksstatistiken dalat här till oanade djup. Det känns tungt. Jag hoppas jag kan locka tillbaka några läsare i allafall.
'
Jag går ut litet mjukt och visar några vårlika bilder. Den översta visar den underbara pelargonen "Bills Dream" som jag införskaffade vid besök hos ERA Garden igår - ett säkert vårtecken! Nu får den stå i köksfönstret och tjuvstarta pelargonsäsongen, innan det är dags att väcka upp sömntutorna i källaren (de som överlevt både mörket, kylan och min vanvård!).
Bilden ovan visar Duvnäsviken i strålande vårvintersol från en härlig promenad i helgen. Vi är ju så svältfödda på sol i det här landet så en sån här dag sprudlar man ju bara.
'
Jag kan ju inte låta bli att visa ett annat "vårtecken", dvs denna fräscha tekopp med rutor och blommor som just kommit in till TEFROSSA. Det är en nyhet från Kerstin Tillberg, och den är något mindre i storlek (dock inte särskilt liten!) än hennes andra tekoppar, t ex denna.

*

Nu har ett antal lådor med nya goda teer just landat i min hall. Jag återkommer med information om dem snart...

'

I dag får vi veta vem som vann vinster från TEFROSSA i Millas Tävling. Det skall bli spännande!

3 kommentarer:

hugan sa...

Välkommen tillbaka i bloggvärlden :-D
Vilken jättefin mugg!! Kämpar fortfarande på mitt te lager, men snart så.. ;)
Tror alla övergett blogg för fb. inte vet jag, men inte bara hos dej besöksfrekvensen dalat, tycker det är heldött numera.
Kämpar väl på ett tag till.
Blogga på nu ;-D
kram på dej

Zinnia sa...

Läcker mugg! Extra fin med guld där man håller i koppen. Jag gillar din design från shabby blogg! Vänliga hälsningar Zinnia

Millah sa...

Det går bra=) vinnare kommer alltid ut dagen efter avslutad tävling=) Kram