onsdag 30 mars 2011

Påsktävla med Tefrossa!


Ett inlägg i all hast... Missa inte att hälsa på hos Ingrid och tävla om påskiga vinster från TEFROSSA! Då har ni få chansen att smaka på det goda påskteet eller påskkaffet som kommer från Aromboden. Tävlingen pågår till 17 april kl 20.00.


LYCKA TILL!!

2 kommentarer:

Pockethexan sa...

Den chansen villjag inte missa så jag kommer att gå in till henne och va med i din tävling!

Tyvärr är det ett tag sen jag var inne hos dig men hoppas att du har det bra för man vill inte tappa kontakten med de "gamla" bloggvännerna som var med när jag började blogga <3!

Kul att se att du läser Kristina Ohlssons "Tusenskönor" för det var ju den boken som jag fick i somras att förhandsläsa innan den kom ut i butikerna o som avslutning var vi på releasparty där vi fick träffa henne o ställa frågor. Jag frågade självklart om vilka erfarenheter hon hade av bäckenuppluckring eftersom huvudpersonen hade sådan problem o det är ju det som har gjort mig handikappad. Men hon hade inga egna erfarenheter för hon hade inga egna barn utan det var en på arbetet (SÄPO)som hon hade tagit ideen.

Här är mitt inlägg om den händelsen:
http://pockethexorna.blogspot.com/2010/08/pockethexan-pa-sitt-forsta-releaseparty.html

Kramis o det vore jättekul om du ville skriva vad du tycker om den, hur långt el. kort du vill el. om du vill göra det ordentligt o bli en gästrecensent hos mig, Pockethexan själv.
<;D

Susanne sa...

Allt för länge sen jag var här,,men ville så gärna kika in för att önska en fin och härlig Påsk....