lördag 6 december 2008

Aktivitetslördag!

God morgon (host, snörvell...)!

Har just hällt ner mitt Lussete så jag börjar känna mig som en människa.

Idag är det minutplanering som gäller. Handla inför prinsessans 4-årskalas i morgon, handla till min sjuka pappa, skjutsa sonen till bowlingkalas.... puh! Helgerna är inte å leka med numera.

Måste säga att det är så kul att få kontakt med er riktiga te-älskare via den här bloggen!! Hoppas jag kan göra någon av er glad, då är jag nöjd. Senast är det Du kvinna från Norrbotten som upptäckt min lilla butik, välkommen in i TEFROSSAs värld!

Nej, nu är det dags att slita sig från tekoppen, ut i den stora, viktiga, ruschiga världen.

Ha en lugn skön lördag, alla vänner. Ta er en glögg, eller varför inte en kopp glöggte!

2 kommentarer:

Anonym sa...

HejHej igen, ja...här trivs jag, som Ferdinan under sin ek med blommorna =) *hihi*

Jag har tidigare haft allt möjligt om te på min gamla sajt...Mest då rött, grönt och ört.
Det absolut bästa som finns är TE!

Hoppas ni får en bra kväll...
Tackar för välkomnade också =)

//kvinnan från Norrbotten m i @

jernsaxen sa...

Hej! Peter Olofsson heter jag, jag och min fru har tre barn nu i övre tonåren, förstår dig när du skriver att helgerna är ingen lek. I och med att vår äldsta son tog körkort och älskar att köra bil, så var det som om proppen försvann när han kunde börja hämta och skjutsa syskon plus att han kan transportera sig själv dit han ska, så nu har jag och "Lilla Frun" (Hon vill vara lite anonym) verkligt lugna helger, dessutom är vi inbitna te drickare, där inte bara teet isigsjälv är avgörande, den ultimata tekoppen måste också hittas, har slitit ut några koppar under åren, har en blogg som heter www.oumberligating.blogspot.com får visa bilder på dem där, så får du väl en chock, de är utvakdar från handergonimisk aspekt och inte utseende så min kopp är en sjuttiotals grön anna kopp med ett arabia fat helt omaka, men ett måste vid morgon teet, hoppas vi hörs av mer, skriver nu från min blogg www.jernsaxen.blogspot.com. Ha en trevlig helg mvh från Peter!