tisdag 9 december 2008

Nytt te i sortimentet

Idag har jag lagt in ett nytt te i TEFROSSAS produktsortiment. Det är faktiskt på begäran av några bloggläsare, som vittnar om att Skogsbär & Grädde är den godaste tesorten. Det här teet heter Mors Lilla Olle och är litet åt det hållet. Det är svart, smaksatt med tranbär, blåbär och grädde och dekorerat med torkade blåbär och tranbär. Jag tror att det kommer att smaka helt underbart (har faktiskt inte hunnit prova än...fy!).

Såhär ser det ut iallafall:


Ute är det rått och kallt och här sitter jag och sonen med en kopp Julbock och några hembakta kryddiga knäcksnitt samt gingerbread chocolate chip cookies - det ni! Man måste ju hitta sätt att överleva den här årstiden. Det bästa sättet är med gott te!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
smyger in i kylan och vill också ha massa gott te med gofika =)

Ska baka nästa vecka, innan jul...

Vet du, då jag jobbade i den lilla tebutiken, så gjorde vi eget te...som vi döpte till tant grön, gredelin, brun och farbror blå =)

brun - choklad
grön - blommigt
gredelin - fruktigt
blå - skog [blåbär, björnbär]

det var skoj att göra egna tesorter...fast bäst gillar jag ju gröna och röda teer *fniss*

Här är det kallt *brr* vackert med massor av snö och för första gången i mitt liv känns det helt okej att det är jul snart!
Har aldrig gillat julen annars, stressigt och alla ska HA HA HA saker och KÖPA KÖPA KÖPA...

I år blir det lugnt, skönt och mysigt...vi mår äntligen bra!

Önskar er en skön vecka och mycket te mys...Jag ska kika in och beställa lite grönt och rött the, till veckan...Kolla om det finns nått med kanel, anis eller annat juligt...//Mia

Anonym sa...

Tack för tipsen =)
ska kolla om jag klara av att beställa, lite juligt te och vad mera du har, jag skulle behöva investera i en ny tekopp men hittar ingen som passar, hade 2 fina, enormt stora, handgjorda från USA tidigare men gav bort dom då vi flyttade, ides ej ta med allt och ville börja om på nytt...

*hm* nu kom jag ju på en till sak till min önskelista =)