söndag 28 december 2008

Vem där....?Ännu en vacker, frostig decembermorgon. Man känner att man borde gå ut och göra något. Igår fick ungarna åka litet skridskor, men bara just vid strandkanten. Isen var alldeles för tunn. Men idag kanske det går.

Jag har nyligen lagt in en besöksmätare på bloggen och det är så spännande att se hur många som är online. Det vore kul att veta vilka som är här. Skriv gärna en kommentar när ni är härinne!

Jag hoppas verkligen att det blir litet mer action här på bloggen snart, det har varit så vansinnigt tyst!!! Var är ni? Vad gör ni? Vet inte riktigt hur man kan aktivera bloggläsarna, kanske med en quiz? Skall tänka på det.

En liten blänkare från TEFROSSA - fick tag i några riktigt snygga glastekannor häromdagen. Det finns inte så många så skynda er! Ni får dem för ett rätt humant pris också.
På återhörande!

4 kommentarer:

Elisa Day sa...

Jag är här! ;) Har läst bloggen ett tag och är en te älskare. Men inte skrivit något kommentar förrän nu då. Kram

Eddan sa...

Jag är också här. Har inte heller kommenterat tidigare (vad jag kommer ihåg i alla fall). Prenumererar på massor av bloggar -mest inredning - och läser inlägg på löpande band (är ju rädd att missa något spännande ;-)).

God fortsättning!

/Anette

SmulAnn sa...

Fin blogg du har!
Kul att du tittade in hos mig!
Kram!

Tezzie sa...

Jag vill beställa en sån,har letat överallt efter just denna kanna, hörav dig är du snäll
therese_nystedt@hotmail.com