fredag 20 mars 2009

Den här blev det!

Idag kom den hem till mig i ett stort paket, den här antika franska kyrkokandelabern! Tack alla för tips om ljusstakar, men jag valde denna till slut. Klickade hem den härifrån. Mycket trevlig dansk webbutik. Och staken talar för sig själv. Har ätit middag i dess vackra sken nu.


Nu stundar fredagkvällen! Det blir litet vin, glass och Let's Dance. Saknar mitt TV-sällskap, dvs 9-åringen. Han är på klassfest i kväll. Nu börjas det.... Mini-tonåren är här. Nåja, han kommer hem snart.


Bjuder på en vårbild från Nacka från igår. Ett knippe snödroppar tittar upp i den annars bistra vårvintermiljön. Men nu är det nog inget tvivel, våren är här, även om det är en mycket blygsam besökare än så länge.


Ha en skön helg, alla tedrickare!

6 kommentarer:

Angel.Pearls sa...

Underbar stake! Vackert dekorerad! Snygga snödroppar ni har i Nacka -de liknar våra här inne i stan! PS..går det att göra the på bladen??DS Kram//Eva

Marie//Tekla Maräng sa...

Snödroppar så härligt...!!!
Vilken ljusstake så snygg.
Hoppas att du har en skön helg Marie:)

Gabrielle sa...

Hej hej! Du glömmer väl inte att kolla ikväll vem det är som vunnit prinsessklänningen ska dra en lott idag och vinnaren presenteras på bloggen. Kan kanske vara du!! Lycka till

Marie sa...

Tack för ditt besök hos mig.
Vilken underbar ljusstake - kunde jag tänkt mig en hemma här.
Din blogg kan ge mig behövlig inspiration till lite mer tedrickande, för kaffet tar ibland lite för stor plats i mitt vardagsliv.

Marika på Odlingspyssel sa...

Oh my gosh! Vilken fin ljusstake :)

I Love Travel sa...

Vilka fina bilder du har i denna blogg! Dessa vita blommor växer i mina buskar också :) skönt att det börjar bli vår!

Kika in på I Love Travel för reseinspiration. Ha en bra dag!