fredag 27 mars 2009

Ny dag och nya tankar från mig....

Ibland kan jag känna mig så fantasilös när jag läser andras bloggar som svämmar över av kloka, intressanta och roliga inlägg. Idag är en sådan dag. Men jag tänkte att jag sätter mig här och skriver nästan vad som faller mig in så får vi se vad det blir....


Igår besökte jag Trädgårdsmässan i Älvsjö. Jätteroligt tycker jag att springa omkring helt planlöst och bara insupa alla växter och annat snyggt som visas upp. Några pelargoner och hoyor fick även slinka med hem. Jag fick även syn på den här:
Lady Cutter heter denna skapelse i rosa. Det är alltså en gräsklippare för kvinnor! Återger nedan några detaljer:

Rosa luddig rattmuff. Observera puderdosan i mitten!


Hållare för vinglas och tillhörande alkoholhaltig dryck (!) och en rosa tvålpump tror jag det var.

Ja jestanes. Snacka om fördomar om kvinnor eller? Tror männen att kvinnan tycker det blir roligare att klippa gräs med den här? Själv skulle jag tycka det var ganska pinsamt att glida runt på den här i förortsträdgården. Jag misstänker att kundunderlaget borde vara ganska smalt. Men vem vet, jag skall inte tala om för andra vilken smak de skall ha.... Litet rolig var den iallafall.

Något odelat vackert var däremot denna fantastiska primula som fick följa med hem och komma i en gammal turkos sliten kruka. Blev riktigt snygg färgkombination tycker jag.
När jag ändå är i blomtagen så får en bild av en jättebukett vackra gula tulpaner följa med. Fick denna av mina arbetskamrater när jag i veckan firades av från mitt gamla jobb. Den riktigt lyser upp mitt kök.

Nu börjar jag bara stilla undra ifall jag inte gjort något riktigt galet....Det är sååå lugnt i butiken så jag känner en liten gnagande oro. Men egentligen ångrar jag mig inte, jag är så lycklig över att driva tebutiken! Men det är klart, osäkert är ju bara förnamnet. Eller, för att tänka positivt, jag har ett mycket fritt jobb!

Ha en skön helg - nu är det fredag!!!10 kommentarer:

Anna sa...

Primulan var betydligt mycket finare än gräsklipparen. :) Jag är långt ifrån nån radikalfeminist, men när man måste göra trädgårdsredskap rosa eller blommiga för att man tror att de tilltalar kvinnor mer, eller för att det är en "rolig grej" blir jag bara trött... Hoppas du hade kul på mässan, själv avstår jag från den i år :)

synne sa...

Jag håller med Anna. Primulan var mycket finare än gräsklipparn.
Finns väl inga vättiga männska som kör omkring på en sån där???

Nu ska vi sätta på en kanna te.
Halsen är ond og näsan täppt...
Så te hjälper nog.
Ha det gott vännen.
Kram Synne.

ilda sa...

Jag skulle inte klippa gräset hur gräsklipparen än såg ut... Atjo atjo prosit...
Men jag drog på läpparna åt klipparen och funderade på om det inte är olagligt att köra såna med alkohol i kroppen...

Blommorna gillade jag verkligen och det gör jag med din blogg med.
Kan man handla "live" i butiken och inte bara via nätet? Det har jag inte fattat...

Anna sa...

Vilka härliga bilder! Å vilken läcker gräsklippare!

Önskar dig en skön helg!

Elisa Day sa...

Skulle inte heller vilja klippa gräs med den där klipparen! Rolig med ny design, men puderdosan var för mycket. Jag förstår din oro, men det går nog bra ska du se. Just nu så dricker jag en sprucken rosa tekopp som jag beställt av dig. Och jag kommer att beställa av dig igen, ska bara tömma lagret först! :D jag tycker du är modig som vågat satsa. Kram

huga sa...

HAHA den klipparen vill jag ha! Roligt! Visst kan man väl få skojsa till det lite!? Ännu lite skojigare blir det att klippa med liten trevlig dryck däri ;)

Och tänk vilket fint inlägg det blev trots frånvaro av inspiration! Så är det oftast...
Ha en härlig helg!

stort och smått sa...

Vilken trevlig blogg! Hittade hit via Mz. Olsson!

Nu ska jag läsa lite till och kika på lite teer! : )

Mz.olsson sa...

Hej igen!! Jättekul att du hälsade på hos mig o lämnade en liten kommentar. Men blev ju jättenyfiken, förstås!! Vadan detta fram-o-tillbaka-flyttande till USA???

stort och smått sa...

Du är så välkommen tillbaka! : )

Jag kommer komma tillbaka hit också!

Ha det gott!

Jenny. sa...

Jag tyckte gräsklipparen var ascool !! Haha fatta att glida runt i den dära på grämattan!! Jag tycker det är roligare att utföra "tråkiga" saker om de är lite knasiga eller roligare gjorda. Men ja är ju lite som ja blev oxå. Kram.
P.S. Jag har en liten tävling på G hos mig !! ;0) D.S.