lördag 28 mars 2009

Snart dags att mörklägga....


Nu är det snart dags att släcka ner i husen. Här tänkte vi släcka alla lampor men låta TV:n vara på.... hoppas det är OK?! Ett mycket viktigt initiativ, hoppas de flesta hänger på!! Det skall bli spännande att se hur mörkt det blir i grannskapet. Vår kommun ville inte ställa upp på detta, de tyckte inte det var en kommuns sak, det är intressegrupper och lobbyister som skall hålla på med sånt tycket det. Dålig stil!! Vi behöver alla visa vägen.
T ex kan man använda en annan version av Google, nämligen Blackle! Om alla gjorde det skulle nog åtskilligt med energi sparas.
Sitter här med ett glas Brookhaven Cabernet, ett lådvin av lyxklass. Men jag är litet besviken. Kostar vinet 117 kr litern så skall det väl smaka något?!?
Idag härjar vattkopporna här. De har tagit lilla Prinsessan i besittning. Stackars liten tjej, hon är ju så smärtkänslig oxå och gnyr och gnäller mest hela tiden. Det blir en härlig vecka för mig hemma med henne...?!? Undrar när kulmen är nådd? Kanske på onsdag?? Man lider ju med stackaren, men vad jag minns så var det ju inte riktigt sååå illa att man måste gråta hela tiden. Hon är nog litet av en Drama Queen ändå.
Ha det gott vänner. I morgon är sista dagen för min påsktävling.

6 kommentarer:

synne sa...

Så mysigt det lät hos er.
Här bryggde jag mig lite te. Idas kaka tror jag det hette. så tände vi ljus och slog av alla lampor.
Men fuskade lite för tvn var på...
Tyckte eran kommuns resonemang var ganska hål i huvudet alltså...
Inte en kommuns sak!!! Vems sak är det då? Ska invånarna spara men inte kommunen?
Nä dåligt gjort tycker jag.


Vattkoppor är inte så kul. Hoppas hon inte får allt för ont bara.
Men du vet vad du gör några dagar framöver.

Själv så har jag en hals som krånglar än.
Den är ond. Riktigt ond.....
Hoppas det går över till på fredag bara.
Ha det gott nu. Kramen Synne.

Mz.olsson sa...

Jag tror ju att jag har en liten vattenkoppe-kille här hemma, men jag är inte säker... han är nämligen vaccinerad... men nog ser det precis ut som vattenkoppor, alltid!

Mz.olsson sa...

Rooibos cocomilk, det låter spännande. Har aldrig provat nåt rooibos te...

huga sa...

Jo vi släkte ner då vi var hemma påp lördagskvällen, endast tv´n var på...men jag tror vi var dom enda i samhället som gjorde det!

ajajdå vattkoppor är inte alls trevligt...hoppas det går över snart!

Ingela la la sa...

Elin har precis haft vattkoppor. Det tog ungefär en vecka, sen var dom torra och fina =) Det var tre dagar so hon verkade ha ont och kliade. Fast det är väl olika från barn till barn...
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Ingela

Krydda Livet sa...

Ja vad trist när kommunen sa så. Det är väl inte så svårt att släcka alla lampor en timme. Vi släckte också allt utom tv:n eftersom vi satt och såg Robinson. Men det hade kanske inte gjort nåt att stänga av den heller, bara sitta med tända ljus och umgås för en gång skull. Men min sambo var inte hemma utan jag var och hälsade på en kompis så... annars hade jag nog tagit tillfället i akt *fniss*

Hoppas solen skiner hos dig. Kram Josefin