måndag 2 mars 2009

Tävlingen avslutad!

Hej kära vänner!

Tack alla ni som varit aktiva och kommit med så många bra namnförslag till vårt nya te! Det kommer bli jättesvårt att välja ut ett favoritnamn. Men jag gör mitt bästa och återkommer så snart jag är färdig!

PS. Kolla in mina nya, rykande färska whiskymarmelader, marmelader och curds i butiken. En fin presentförpackning finns också! Jag gillar Skottland!

4 kommentarer:

Esbe sa...

Spännande :) Lycka till med avgörandet!

Thomas Scott sa...

Te-kultur, Livsstil, samtal övern en kopp te, debattera den senaste filmen eller varför inte fildelning eller vad som stod i kulturspegeln enast... har du läst det?

Kom ihåg http://kulturspegeln.se där du kan recensera, debattera och tycka om kultur och livsstil dygnet runt och ha massor av läsare. Delta i debatten!

Du kan dessutom vara med i våra tävlingar och vinna fina priser.

Registrera dig, logga in och skriv dina egna artiklar och allt som rör kultur. Du kan dessutom länka till din egen blogg och få mer/fler besökare.

Ingela la la sa...

Hej! Vi bor i Torslanda och trivs jättebra! Här finns jättefina villaområden.. mycket nybyggda områden oxå. Nära till havet och naturen men ändå inte så långt in till stan.. Jag är ju egentligen inte från Göteborg så jag vet inte så mycket om andra områden för innan vi flyttade hit så bodde vi i lägenhet inne i stan.. Örgryte, billdal och Långedrag är områden jag har hört ska vara fina. Undrar ni över något speciellt område? Jag kan alltid höra mig för!
Synd att jag missade tävlingen.. Jag har aldrig provat sånt te så jag kände inte att jag hade så mycket att tillägga ;-)
Beklagar din pappas bortgång..
Ta hand om varann!
Kram Ingela

Villa nöystu sa...

Men hej vännen,
jag såg precis ditt förra inlägg, att din pappa lämnat detta jordeliv. Jag beklagar djupt din sorg.

Kram från Petra