tisdag 15 september 2009

Helgens bravader

Så var den marknaden avklarad och halva veckan också... jisses.

Marknaden gjorde mig helt däckad i några dagar, därav tystnaden. Men det var en intressant och rolig företeelse. Vädret hade jag också otrolig tur med, med tanke på molnen som hotfullt kantade himlen.
Såhär såg i allafall TEFROSSAs mobila filial ut i helgen, med sonen bakom kassaapparaten och kunderna med spenderbyxorna på... Nja, skämt åsido, inte blir man stenrik inte, men litet mer omsättning än vanligt blev det. Och förhoppningsvis litet spridning av att butiken finns!
Men snacka om att packa. In och ut och in och ut och in...etc etc
Så det var skönt när måndagen kom och jag kunde njuta av en underbar morgonpromenad längs vattnet här hemma. Såhär kunde det se ut då...

... på min favoritpromenadstig.Färgprakt i den höstklara luften.

Höstens färger i överdåd.

Och en och annan vacker sommarblomma som sjunger på sista versen.

Vad är detta? Ser ut som en spretig, dubbel jasmin, men den doftar inte!

Innan jag vänder åter hemåt belönas jag med denna vy. Den lilla ön i förgrunden heter Sverige (eller om det är Danmark) och den stora i bakgrunden Lidingö.

Slut på promenaden.


PS. Ännu fler nyheter har kommit i butiken de sista dagarna. Jag kan tipsa om en spännande blandning, Williams Favorit, av Lapsang Souchong och Earl Grey... Eller alla te-nördars älsklingschoklad, med TE i!!! Lyxig belgisk choklad; en med Earl Grey och en med grönt te!
***
På slutet kommer här ett gnällinlägg. Kan inte låta bli. Jag har funderat på det sen igår. En bloggare vars blogg jag brukar läsa har ondgjort sig över alla som bara läser och sedan inte kommenterar. H*n tycker att då kan man dra åt h*e och därför skall h*n nu byta bloggadress... Jag blev verkligen stött när jag läste detta. OK att det är jätteroligt med alla som kommenterar i bloggen, jag uppskattar det enormt! MEN det är ju inget KRAV!!! Jag är så tacksam för att det är några som vill lägga sin dyrbara tid på att läsa min virriga tankar. Vad tycker ni? Har man rätt att vara så föraktfull mot sina bloggläsare? Divafasoner tycker jag!!!
Adjö!


9 kommentarer:

Susanne sa...

Vackra bilder..Ljuvligt..
Nej jag tycker inte att man kan kräva att nån skall skriva..Eller bli arg för att någon bara läser..Visst är jag nyfiken på vilka dom är men jag blir glad bara att jag ser att någon varit inne..Som du säger roligt att någon har lust att läsa vad jag tänker!!;)
Bloggen är ju till för andra men först och främst för vår egen skull.eller..
Har varit mycket tjafs bland många bloggare nu tycker jag trist..Tar liksom bort charmen..
Även om jag har en egen blogg och läser alla jag följer så är det inte alltid man orkar lägga en kommentar..
Nej du har helt rätt..Kram i höst mörkret..Susanne från Fare

Susanne sa...

Föresten ta en lott eller två hos mig har en liten liten utlottning..Kram

Jenny sa...

Gud så söt blogg du har, gillar den skarpt, blir fler besök. Och lycka till i tävlingen!

Marie//Tekla Maräng sa...

Inte kan man kräva att någon ska skriva i änns blogg.
Vilken härlig promenad väg du har längs med sjön.
Vad kul att det var bra väder i helgen.
Smyger nog in en dag och tittar runt i din butik.
Kram)

farmor ankus sa...

Hej
jag tycker du har en enormt vacker promenad väg, Det är så gott att vara ute på morgonen och promenera, det är tyst på sitt vis.
Jag tycker att det skulle väl vara jätte kul att alla som var inne och läste skrev en rad, men det är inte alltid jag gör detta själv.
Ibland vet man inte vad man ska skriva,så det är väl upp till var och en.
Ha en bra dag.

segsliten sa...

Kul att helgens marknad blev lyckad. Sålde du någon plommonmarmelad, eller åt ni upp allt det gottiga själva?

Vilken fin promenadväg du har. Jag blir nästan riktigt avundsjuk på allt det vackra du får njuta av varje dag. Vackert så att det kniper!

Och så det här med kommentarer. Visst är det tråkigt att inte få kommentarer. Kommentarerna utgör ju någon slags input, något som sporrar att skriva mer. Men att ondgöra sig över de som inte kommenterar, det tycker jag inte är okej. Var och en måste ju få göra som de vill, eller hur.
Kram ☺

Nyanser av vitt sa...

Hej
Tack för att du vill delta i min utlottning. Jag har precis börjat blogga och tycker det är jättekul. Att kräva att besökare ska kommentera är att gå för långt. Jag är så glad över att någon överhuvudtaget vill läsa min blogg :O)
Sköt om dig!
kram Agneta

Jenny. sa...

Tack för de gulliga orden i min blogg. Nu tror jag att jag ska kika in i butiken en sväng !! =0). Kram.

Karin / Livsluft sa...

Vilken vacker promenadslinga att gå.Tänk att det fortfarande finns blåklockor kvar uppe hos dig. Förstår att det inte är i stora mängder men ändå. Blev jättefint ihop med ljungen.
Förstår inte heller det tjafset om uteblivna kommentarer. En kommentar är ju mer en bonus än något man alls skall räkna med.Varför blanda sig i det.En person kan njuta mycket av en blogg utan att ge uttryck för det. Sån är man själv ibland, speciellt om man är trött men ändå vill ha lite inspiration.Och så blir man extraglad de gånger man får kommentarer.Man kan aldrig kräva något av varandra på såna här sidor.Nej, låt oss njuta vidare och ta det för vad det är med våra bloggar.Du har en underbar sida jag ofta går in på även om jag inte beställt nåt ännu.
Ha en riktigt skön och mysig helg!
/Kram Karin