torsdag 10 september 2009

TEFROSSA i vimlet...

I helgen kan man komma och vimla i Kyrkparken i Gustavsberg, Värmdö, och få chansen att se och handla av delar av Tefrossas sortiment! Det är första gången för mig med en marknad och det skall bli mycket intressant. Vet inte riktigt hur mycket av varje sak jag skall ta med, men det ger sig väl... Hela veckan har gått åt att förbereda för detta. Detta med tillägg av två sjuka barn hemma nästan hela veckan => dåligt med tid för bloggande, tyvärr.


Vimmel nummer två är bilden ovan (med hänvisning till Tefrossa) som publicerades i Pralin, bilaga till Dalarnas Tidningar den 5 september! Jag niger och tackar för reklamen!


3 kommentarer:

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Vad roligt, hoppas det kommer gå bra för dig. Marknad är så trevligt. Vilken fin kopp du visar.

Ha det gott! kram Linnéa

Marie//Tekla Maräng sa...

Vad roligt med en marknad och det verkar vara många saker att titta på. Kul att du ska vara med och jag tror nog att du får en hel del sålt så mycket gott och fint som du saluför.
Kram Marie!

Elisa Day sa...

Jo det var synd att tekoppen fanns i Schweiz. Tänkte inte på att fråga vart dom köpt den. Försökte hitta en sån på nätet men hittade inget. Kul att du ska på marknad. Det borde ju gå jättebra att sälja te på en höstmarknad. Måste ta och kika i din butik snart och beställa. Börjar få slut på bla en sprucken rosa tekopp. Lycka till på marknaden, ska hålla tummarna att du säljer mycket! Kram