lördag 5 september 2009

Tävlingen hos Carolina är avgjord!


Grattis ni som vann te från TEFROSSA i Carolinas och min tävling! Gå in här så ser ni vilka som vann.

Nu är de flesta nya teerna inlagda i butiken, men några fler kommer förhoppningsvis nästa vecka. Dessutom kommer många nya snygga teburkar, litet ny choklad, honung och ljus!


Dagens te-tips:

Ännu nyttigare än Rooibos är förståss Greenbos! Vad är nu det? Jo, ett rooibos vars fermenteringsprocess avbrutits i förväg och därmed har alla nyttigheter bevarats i större utsträckning. Ännu mer antioxidanter i det gröna rooibosteet alltså. Det är också mycket gott, så pröva nya Greenbos Ökenstjärna med kaktusblommor och smak av persika och mango!

Ikväll blir det spännande för då skall Segsliten (från bloggen Permanent Formsvacka) och jag stråla samman på stan och avnjuta en god middag!

Ha en bra dag, allihopa!

3 kommentarer:

segsliten sa...

Jag hoppas du kom hem ordentligt, mörkret och de öde gatorna till trots.
Tack för en trevlig kväll! Utekväll med god mat och trevligt sällskap är ju inte direkt vardagsmat när man är småbarnsmamma.
Kram ☺

segsliten sa...

Det var nog de kortaste fem timmar jag upplevt på länge!
Natten var garanterat bättre än den förra och lättvaggad var jag också.
Kram ☺

Anonym sa...

好神拖,料理,幸福,好色,頂好,好事多,好玩遊戲,史萊姆,線上遊戲,A片下載,影城,愛情公寓,貼圖,情色,網站,遊戲,小說,文學,色情,交友,影片,臺灣,小遊戲,論壇,嘟嘟,視訊,小說,言情小說,貼圖,用品,情趣,漫畫,情色網,情色,遊戲,85cc,嘟嘟,網站,18成人,影片,交友,貼圖,圖片,圖片,文章,小說,光碟,微風,影片,漫畫,文學,遊戲,電影,論壇,成人,做愛,aio,小說,聊天室,聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,視訊,聊天,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,免費視訊,交友