lördag 24 januari 2009

Stora teburkar i litet "Shabby Chic"-stil

Jag har några större, väldigt snygga, emaljerade teburkar som rymmer hela 300 gr te eller vad man nu vill ha i dem. De kommer från Emma Bridgewater i England. Den översta ingår i hennas "Black Toast"-serie och har texten "Put your feet up" runtom och "It's tea time" på locket. Den burken är läckert lilaemaljerad inuti.


Den andra burken är lika stor och kommer också från Emma Bridgewater och hennes "Matthew Rice"-serie. Den har ett detaljerat, akvarellmotiv med teets väg från buske till kopp i snygga färger.
Missa inte dessa, jag har några av dem ute på TRADERA nu också. Jag lägger in en del teer där också inom kort.
Jag vill även påminna om min pågående rea på www.tefrossa.se, måste få litet omsättning nu inför nästa veckas nya varor.


3 kommentarer:

Jenny. sa...

Nä du hade inte missat att göra det, men min blogg har varit konstig så ja har inte kunnat läsa kommentarer !! Kram.

chokladblomma sa...

Oj, oj, oj.... nu har jag hittat rätt! TUR att du hittade till mig, som inte blivit stor nog för kaffe men som älskar TE!!!
Som tur är har jag min bärbara dator till nätet, men kameran är så gammal så datorn accepterar inte den utan program... och det hittar vi inte! Attans.. Så kraschar sambons dator så kan jag inte föra över kort alls. Då får jag skaffa mig en kortläsare! Varför har jag inte gjort det förresten?!? Jösses vad korkat!!
Oj, vad jag babblar!
Ha det bra!
Kram

Diana sa...

Hejsan!!
Det var länge sedan, är allt bra?? =) Nu har Isa och jag en liten tävling på G, var gärna med!! =) (lyxig överraskning!)
Lycka till! Kram// Diana