onsdag 6 januari 2010

Är ni inte tävlingströtta ännu...


... så har ni chansen ännu en gång! Kicki med bloggen Ekogatan har just nu en tävling där man kan vinna produkter från TEFROSSA! Den pågår till 10/1 så skynda tävla! Oddsen att vinna är goda än så länge.
Snart skall jag gå ut i kylan och lovar ta med kameran.

4 kommentarer:

hugan sa...

Hittat nåt om tetjafset jag hörde om? det var mina jobbarkompisar som hört nåt liknade på radion, inte vet jag varför just grönt te skulle vara mer utsatt för miljögifter än vitt och rött te ...?! Antagligen intet att bry sig om.

Tack för väldans trevlig kommentar hos mej, jag- vacker, man tackar ödmjukast!

Hoppas utesvängen gick bra, här stannas det inne och drickes te mellan blogg och stickvarv, -24 just nu.

Kramar till dej!

Karin / Livsluft sa...

Hej!
Jag ville bara titta inom och önska dig en riktigt god fortsättning på det nya året!Jag önskar dig många sköna och berikande livsnjutarstunder med och utan tekopp i handen, detta året!;-)))
Kom på här nu att jag glömt bort att meddela dig att min länk hos dig på Tefrossa.se inte längre har adressen livsluft.zoomin.se utan numera går under adressen livsluft-karin.blogspot.com - Tacksam om du vill ändra det till den nya webbadressen.
Ha en riktigt skön Trettondags kväll.
/Kramar Karin

Kicki sa...

Ja, några fler tävlande vart det iaf :) Alla jag pratat med älskar sidan iaf (tefrossa) och vi ska ta och beställa lite vi med snart :)

Kram Kicki

Johannas ordsamling sa...

Här kommer permalinken till min tävling! jag är mycket tacksam för att du ger mig möjligheten till detta!

http://ordsamling.blogg.se/2010/january/tavling.html

Mvh, Johanna!