torsdag 21 januari 2010

Snart i EN tebutik nära dig....

Högerjustera Sitter just nu och premiärläppjar på ett av mina många nya teer - Svart te med gröna äpplen! Det smakar ungefär såhär:Även om jag en dag som denna njuter det varmt! Jag älskar doften av syrliga, gröna äpplen och det här teet är precis mitt i prick. Det kommer bli kanon som is-te i sommar!

Annars så kanske det glunkats om att jag har litet hysch-hysch ihop med Annie på Annalunda Ting. Och nu kommer resultatet av detta joint venture att avslöjas...Så heter teet och jag har smakat det! Som första och enda person (hittills) - yay!
För att beskriva denna skapelse så vill jag citera Annie:
Ett te att njuta av då man längtar efter vår
och sommar...blomster...rabarberpaj och rosor!!! Ett te som med fördel njuts i äppelträdets skugga.... i syrénbersån...eller kanske i rosengården! Passar utmärkt till scones, rabarber-, citron-, eller äppelpaj och till sju sorters kakor. Romantiskt, friskt, grönt, skönt, vackert med rosenknoppar, äppel, citron och med en touch av krusbär och bubbelgum....Lika gott kallt som Ice Tea... kan det bli bättre?Nej, tänkte väl det! Det här blir tidernas kioskvältare vad gäller te, jag bara känner det på mig!!! Det kommer läggas ut till försäljning i endast två (2) butiker ever!!! Nämligen Annalunda Ting och TEFROSSA, som tillsammans har ensamrätt till denna Top Secret Formula.
Skönheten ser ut såhär... snart i din favorit-tebutik!8 kommentarer:

Susanne sa...

Hej.Nej som du vet dricker jag inte te,men det doftar väldigt gott och är även vackert att se på..Skrev just ett inlägg igår om min passion för tesilar och kannor just för skönhetens skull..Just nu har jag även en liten utlottning..Visst ska du väl vara med! Än så länge rätt få som anmält sig..Kram Susanne

hugan sa...

hoohoo vilka news!
Ska försöka ta mej igenom mitt telager, sen beställa mer & nytt!
kram kram

Fröken Rimme sa...

Hej!

Tack för ditt gulliga inlägg i min blogg! :) Jag har ju läst din länge nu. Älskar te och blir alltid lika inspirerad av att titta in hos dig.

Gröna äpplen är både min favoritdoft- och smak, så jag måste nog fundera på en beställning. Och den nya mixen låter underbar!

Kram
Fröken Rimme

lolla sa...

men åhhhh så gott det verkar...
ska genast beställa när det kommer hos dig plus lite andra teer åxå, mitt teförråd håller på att ta slut.
kram lolla

ANNIKA sa...

Man blir ju riktigt sugen ...och får sommar känslor....
Dags att beställa nu snart ser jag...
Ha en trevlig helg!
kram ANNIKA

Bloggullet sa...

Låter som ett gott te.

Ha en fin helg.
Kram

Anni sa...

mmm gröna äpplen i teet låter alldeles utmärkt mumsigt! Däremot gillar jag inte rabarber, annars lät ju den där annorlunda blandningen fantastisk den också.

Hittade en butik som säljer Kushmi på lösvikt, är stormförtjust i Prince Vladimir, men det är hutlöst dyrt!

Och gott!

Härligheter enligt Erika sa...

Men gud vilken vaker beskrivning!!! Blir jättesugen!!!
Måste kika in i butiken!
Ha det gott!
Erika