fredag 29 januari 2010

Ibland tar man en vinstlott i allafall...

Gubben och jag bestämde oss för att "busa" litet idag. Passa på och ta en liten skidtur när ungarna var på sitt håll...


Vilken jackpot visade sig inte det bli?! Det är inte ofta man har sån tur med det mesta. Dels har det ju snöat helt vansinnigt de sista dagarna och snön var av bästa lös-snö-kvalisort! Powder! Sen hände det sig ju som så att det blev en lucka i det annars envisa gråvädret. *BONUS*


Så detta har vi njutit under dagen. Virgin snow, blek januarisol, vindstilla, tystnad och kroppens egenproducerade värme.


Höjdpunkten blev lunchen på Hellasgården med bästa fönsterbord i solskenet bredvid brasan. Fiskgryta med aioli... mmmm nirvana!
Vilken vinter!
Det var min dag hittills.
Nu skall jag försöka hinna packa några leveranser innan jag drar iväg till en god vän för litet trevlig fredagssamvaro och god mat.
Vill bara tipsa om vår käre "Oumberlige" Peter och hans hysteriskt roliga blogginlägg på sin blogg igår... det utgjorde inledningen på en mycket bra dag. Tack Peter, för att du fick mig att skratta så mycket! (Precis min typ av humor).


4 kommentarer:

Gudrun sa...

Härlig tur ni ser ut att ha haft. Ni passande på att göra en snögubbe också ser jag. ;)
Ha det gott

Gröna Anna sa...

Ljuuuvliga bilder!

Livet på Berget sa...

Nirvana ja absolut! Vilken dag!
Hoppas kvällen blir lika fin!
Kram
/Sara

Pusslaren sa...

SV: Javisst får du det! Vad smickrad jag blir. Såg att jag fått med en liten bonuspåse också (hoppas det inte var ett misstag och att den egentligen skulle till någon annan), tack så väldigt mycket! Sitter och smakar på rooibos chai-teet nu, underbart!