lördag 21 februari 2009

Livstecken från sjukstugan

Hej alla trogna läsare som fortfarande läser här trots så torftigt utbud senaste veckan. Anledningen är att hela familjen (förutom sonen) har varit och är sjuka, ordentligt sjuka. Dottern tynar bort för varje dag och ligger mest och gnyr hela tiden. Hon har fått penicillin men det verkar inte hjälpa. Hög feber, orkeslös och äter inte. Hostar hela tiden och skriker när hon hostar. Enormt jobbigt är det och verkar inte positivt på bloggandet direkt. Själv har jag haft hög feber i 3-4 dagar och grym hosta. Doktorn misstänker lunginflammation men vill avvakta... Jag SÅG för frisk ut! Nåja, skall inte beklaga mig mera, men nu vet ni orsaken till bloggtorkan här.


Jag har fått hem nya teer igår och lägger in dem i butiken så fort jag bara orkar. Några är inlagda varav jag kan tipsa om ett som var det godaste Rooiboste jag druckit på länge - Rooibos Cocomilk! Det är rooibos med kokosbitar, yoghurt, mandel och engelsk kamomill, smaksatt med kokosnöt och mjölk. Verkligen supergod om man gillar kokos och mandelmjölk-stilen!
Jag får skriva mer om nyheterna som kommit vid annat tillfälle, det gäller att spara på krafterna så jag orkar hjälpa min lilla Prinsessa.
Kram på er!

8 kommentarer:

Anonym sa...

*jösses* hoppas ni kryar på er snart och i värsta fall åk in akut om dom tycker du ser för frisk ut men inte blir bättre!

Ser och låter gott ut, nya teet men jag kan ju inte få i mig mjölk *snyft* annars hade jag provat det!

Vet du om du får hem grönt mint te eller likande i rött???

Kram

Evans sa...

Hej! Hoppas du och din dotter kryar på er snart, det låter inget vidare. Sköt om er/Eva

Elisa Day sa...

ojdå! Hoppas ni kryar på er snart!

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas verkligen att ni snart kryar på er.
Annars får ni åka in akut om det inte blir en snar bättring.
Många krya på er kramar till er båda:)

TEFROSSA sa...

Hej alla vänner!
Tack för alla hälsningar. Jodå, dottern och maken åker till akuten snart, hon är bara för sjuk för att det skall vara "hälsosamt", både för henne och oss. Det skär verkligen i hjärtat.

Rapport följer.

Mia-Marie: Jag skall fundera på rött eller grönt mintte nästa gång, men jag tycker det är ganska gott att bara göra te på vanlig pepparmynta också, om man vill ha mintsmak (om man har tillgång till det, på sommaren). Men jag lovar att tänka på det!

Kram
Lena

Anonym sa...

mjölkallergi - helt [komjölksallergi]

sofie sa...

Vad kul att läsa om te =) Jag älskar te...fast det blir mest svart.

Esbe sa...

Åh, hoppas att ni blir friska snart.

Jag har tittat på tesorterna i butiken, så många olika det finns!
Jag minns att jag gillade SunTeas kokoste, så det kanske blir nåt att testa, den där nya rooibossmaksättningen. Så småningom!

Krya på er!
Kram Esbe