söndag 15 februari 2009

Utmanad - för lääänge sen

Den 31 januari blev jag utmanad av Piluttan. Nej, jag har inte glömt men det har varit mycket sen dess och jag hade väl också en anings ångest över detta. Jag hann nämligen inte läsa vad utmaningen gick ut på! När jag gjorde det (nyss) så var det ju inte mycket att oroa sig för. Jag skulle visa upp 6:e bilden i 6:e mappen på min dator. I och för sig har jag "fuskat" litet för just DEN bilden tillhör min man och föreställer diverse elektroniska experiment som nog inte intresserar många av mina läsare. Så jag rensade bort makens mappar och räknade bara mina egna. Då blev resultatet detta:Detta är en Hoya anulata- en porslinsblomma. Kanske inte alla känner till det men jag samlar på dessa och har haft över 200 st. Nu har jag dock varit "duktig" och minskat ner till under 180 st, och färre ska de bli... Just nu blir det misskötta eftersom jag inte hinner med dem. Men vackra är de, både bladen och blommorna (när de behagar visa sig).

3 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Man hoppades ju att det år 2009 inte skulle finnas sådant som barnen inte är välkomna på kalas, dom tillhör väl om något släkten och ska ju föra den vidare. Jag skulle stanna hemma i ren protest även om jag fick tio barnvakter.
Vad fin den hoyan var, 180st kvar häftigt.
Kram Marie:)

segsliten sa...

Du har vunnit i boktävlingen! Skicka din adress så kommer boken på posten.
Kram ☺

Piluttan sa...

Åhh hjälp vad många. Vart har du alla dem kan JAG undra? Har du inte gjort den förrens nu? ;) Synd att man redan var gift då , med tanke på tävlingen.. full fart i tebranchen nu när förkylningarna hopar sig.....hoppas jag. KRAM