måndag 23 februari 2009

Senaste rapport och nya teer


Här traskar vi på så gott vi kan och kämpar med våra sjukdomar. Lilla Prinsessan börjar sakta men säkert återvända till de levande. Såhär såg hon ut alldeles nyss vid middagsbordet. Men äta vill hon inte, nej då. Hon är väl en riktig Prinsessa!
Nu är det Prinsen som i stället är i nedförsbacke... Själv har jag fått medicin för min lunginflammation och känner mig något raskare idag, men måste ta pauser i sängen allt emellanåt. Åh du store tid vad skönt det blir när alla är friska igen.
Jag har lyckats lägga in resten av de nya teerna i butiken idag. Det är bl a två varianter av Earl Grey; Earl Grey Special och French Earl Grey, ("Earl Grey with a Twist"!). Något för alla Earl Grey-fantaster att pröva. Egentligen finns det ju inget godare än en vanlig Earl Grey. Det är ett te som man aldrig tröttnar på och alltid återvänder till.
De två andra nya teerna som kommit in hos TEFROSSA är Grön Vinter, ett grönt te med mandel, äpple och kanel och en god citrussmak ovanpå detta! Riktigt bra förkylningste!
Sen har jag fått in ett neutralt japanskt grönt sencha-te, för er som föredrar den mjuka smaken hos hos ett ursprungligt grönt te.
Ha en skön kväll alla! Blir nog litet 90210 för mig och sen sängen och min nya spännande bok!

4 kommentarer:

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ja nu har vi strålande väder ;D

Hoppas ni snart är friska & raska igen!!

KRAM

Veronica Tingvall sa...

Oh vad det låter underbart och gott! Jag älskar Earl Grey. Nu måste jag beställa snart.... ska bara drick upp lite av det jag har först så att jag har några teburkar över.

Hoppas ni alla blir friska snart
/Veronica

Marie//Tekla Maräng sa...

Men vilken go prinsessa du har.
Måtte ni krya på er snart.
Kram Marie;)

Villa nöystu sa...

Men stackars ni, så sjuka ni varit. Prinsessan ser dock sååå söt ut ändå, men så är det ju med prinsessor!!! Det bor en hos mig också , men hon är mycket, mycket mindre.
Jg håller så med dig om Earl Grey, bättre finns inte. Kul också att det finns i så mga olika varianter.
Och vad läser jag, jo att du kollar på 90210... det gör ju jag också, men ingne annan jag känner gör det. Hur tror du det gick i bilolyckan? Hmmm... stor spänning till nästa vecka.

Ha det gott å krya på er ordentligt!
Kram Petra